O meni







Slađana Živković je psiholog, psihoterapeutkinja, majka, inicirana Mesečeva majka, dula, u edukaciji za Rozen terapiju dodirom i masažu i samomasažu grudi za žene, plesačica 5 ritmova. Svi putevi koji su ostavili u njoj traga lično i profesionalno uverili su je da su telo i duša neraskidiva celina. 

Iz želje da se na inovativan način bavi vezom duše i tela osnovala je festival Telo kao životni kompas (Telo kao životni kompas) u cilju držanja pozornice za integraciju akademskih psihoterapijskih znanja i alternativne medicine, umetničkih praksi i isceljujućih tradicija. 

Pratila je sebe kako se nezaustavljivo menja kroz tri trudnoće - jedan gubitak i dva rođenja. Praktičarka je i trener Autogenog treninga koji joj je doneo dosta mira, snage i odmora kada ga u svakodnevici majke male dece, nije imala.

Inicirana je Moon Mother (Womb blessing - Blagoslov materice Srbija) sa jakom željom da pomogne ženama da otkriju svoja zapostavljena lica, snagu i istinu koju nosi njihova materica i nauče da vode svoj život ispunjene tom snagom. 

Edukuje se za praktičara Rosen terapije dodirom, koja ima za cilj da uz pomoć svesnog i jasnog dodira klijentu pomogne da osvesti svoje telesne blokade kao posledice neosvešćenih psiholoških sadržaja, emocije, trauma.
Postala je dula, informativna, emotivna i fizička podrška ženama pre, tokom i neposredno nakon porođaja (Dula). 

Radi kao psihoterapeutkinja i inicirana Moon Mohter 2.nivoa - Mesečeva majka. Daje individualne energetske tretmane materice u cilju isceljenja na fizičkom nivou ili blagoslova podsticaja rasta i razvoja na za ženu specifičan način u jedinstvu tela i duha. Vodi ženske krugove u vreme Globalnog blagoslova materice i radionice posvećene ženskim arhetipovima.
Razvija poseban program za rad sa majkama u postnatalnom procesu rasta i razvoja bez obzira na vreme koje je prošlo od porođaja i njihov majčinski staž.
Kontakt za dogovor oko psihoterapijske ili isceljivačke seanse sladjananazivkovic77@gmail.com

Ima sina i ćerku i živi u Beogradu.


Ples 5 ritmova
 


Rosen terapija dodirom (titl aktivirati pritiskom na dugme dole desno)


Inicirana Mesečeva majka od strane Mirande Grej začetnice pokreta Globalni blagoslov materice

Коментари

Популарни постови